7 nap múlva indul a Született feleségek 7. évada

Amerikában a rajongóknak már csupán 7 napot kell aludniuk, hiszen elindul a világszerte ismert Született feleségek hetedik évada. A sorozatban a szereplők ezen időszak alatt már szinte mindent megéltek és amit már tudtak a készítők, producerek kicsavartak az egyes karakterekből. Hogy mi várható egy teljesen új évadtól? Az hamarosan kiderül!

Az előző évad a korábbi 5 évadtól talán laposabban záródott, mint ahogyan azt várták a nézők. Sokan szóvá is tették ezt saját fúrumaikon, hogy többet, nagyobbat és váratlanabb fordulatot vártak.

Az első évadok egyik „főgonoszának” (Paul Young) visszatérése nem tudta annyira lázba hozni a sorozat rajongóit, mint korábban a címszereplők életének fenyegetésével járó kockázatos helyzetek.

A sorozat a hét év alatt már megélt sokmindent. Voltak már a csúcson és az utóbbi időben igen megcsappant a népszerűségük. Ez a visszaesés pedig erősen kérdőjelezi a folytatást… De a hetedik évad még meglesz, le fog menni!

Hogy mi vár a folytatásban? Egyelőre még titok, de ahogy az lenni szokott már vannak elhintett morzsák, amelyeket felcsipegetve össze lehet rakni egy kisebb képet arról, hogy mit is várhatunk a soron következő részektől, mi fog kirajzolódni idén ősszel és jövő tavasszal a Lila akác közben.