Csacska mese csacska csajoknak

Rómában áll egy szökőkút, amiről azt tartják, hogy ha valaki kivesz a kútba dobált érmék közül, akkor rátalál az Igazira. Amikor a karrierista Beth Harper, aki korábban képtelen volt állandó kapcsolatra, húga esküvőjén a városban tartózkodik, megpróbálkozik a kút által megalapoznia szerencséjét… Így indít a Minden kút Rómába vezet című legújabb limonádé.

Azzal azonban a főszereplő nem számol, hogy a kútból elcsent érmék tulajdonosai üldözni kezdik majd szerelmükkel. És ők aztán elég fura alakok… és még furábban udvarolnak…

Szerintem

A film egy tipikusan szombat délutáni limonádé, mindazoknak, akik nem szeretnek egy filmen sokat agyalni, vagy izgulni. Minden esemény, cselekmény szépen fel van fűzve a jól bejáratott módon és sok izgalomra és félni valóra ebben a filmben ne is számítsunk.

A tipikusan amerikai, szőke lány, aki egy szintén tipikus amerikai pasival fut össze (ezúttal kivételen nem New York-ban) és első látásra… Bumm! Beleszeretnek egymásba. Kár, hogy egy kis bonyodalmat, vagy valami csavart nem vittek a készítők a filmbe. Bár sokan úgy gondolnák, hogy a másik négy igen válogatott személyiség az, de koránt sem.

A film egyetlen talán meghökkentő momentuma, amikor Danny de Vito is feltűnik a színen, és egy idióta kolbászos szerelmest alakít. Talán az ő korábbi filmjeihez nem igazán illik ez a felállás…

Minden esetre, aki unatkozik és nem tud magával mit kezdeni egy unalmas, szürke és esős szombaton, annak bizton kellemes rötyögést fog kínálni a film.

Előzetes