Első képek a Transformers 3-ból

Nemrég lőtték fel a netre a gyermekkorukat újraélő, mostanra felnőtt generáció nagy kedvencét, a Transformers 3 előzetesét. Mindezt pedig még az is tetézi, hogy pár nappal az eredeti előzetes megjelenése után a netre került a magyar szinkronos előzetese is. Mindez azért is nagy szó, mert eddig nem volt jellemző, hogy egy előzetes ilyen gyorsan publikálódjon a magyar közönség számára.

A 2011 nyár közepén debütáló franchise megamozi harmadik részére még ugyan kell várni, nem is keveset, de ahogy az már lenni szokott az alkotók jó előre biztosítani akarják a készülő alkotásuk hírverését a neten.

A sztori, röviden

Sokkoló Cyberton uralkodója volt, amíg az autobotok és az álcák egymással háborúztak a földön. Optimus fővezérrel az élen, Űrdongó, Racsni, Acélfej és Csatár újra akcióba lépnek, hogy felvegyék a harcot, akik Sokkoló vezetésével bosszút esküsznek. Az Autobotok és az Álcák az Egyesült Államok és Oroszország közt zajló vetélkedésbe is beleavatkoznak, ami akár világháborút is eredményezhet. Sam Witwicky a robotok segítségére siet…

Előzetes