Hajzuhataggal próbálkozik a Disney

Idén novemberben kerül bemutatásra a Walt Disney stúdió első olyan hercegnős meséje, amely szakít a filmgyár hagyományaival és modern, CGI technikával készíti el legújabb egész estés animációs alkotását. A korábban Rapunzel névről Tangled-re keresztelt animációs filmről az egérkés filmóriás nem sokat sejtetett eddig, de ez – mint tudni illik – nem sokáig lesz így…

Kissé döcögősen indult a toronyba zárt királylány története a Walt Disney mestergépezetében. Már hosszú ideje forralgatják a tervet, hogy a klasszikus mesevilág eme klasszikusa hiányzik az egyébként igen impozáns gyűjteményből, s hiánypótlásra szorulnak e téren. Így tehát, hogy az igény felmerült, már csak egy jó story és díszlet kell, hogy megvalósuljon az újabb dollármilliókat hozó alkotás.

A Disney animációs filmek mindig is a minőségi, klasszikus értelemben vett családi szórakoztatás igazi mester volt és lesz is még hosszú-hosszú időn keresztül. Generációk sokasága nevelkedett egyetlen ember álmán és gyakran fáradtságos munkájának gyümölcsén.

Futószalagon a következő nagy durranás

A Walt Disney stúdió idén egyébként is belehúzott a gyártásba, és a futószalagjukról idén szép számmal gördültek le olyan alkotások, mint a Perzsia Hercege, az idő homokja, vagy a Toy Story 3, amely szintén 3D-ben került a mozikba.

A stúdió nagy fanatikus rajongói egész biztosan nem fognak csalódni a soron következő alkotáson sem, amely megtöri az évtizedek óta tartó hagyományokat és egy klasszikus mesét 3D-ben tár a nagyközönség szemei elé.

Előzetes