Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken

Jack Sparrow negyedjére is visszatér a filmvászonra, hogy rumosüvegjét tiszteletünkre (vagy inkább a sajátjára) emelje, s újabb kesze-kusza kalandokban hajszolja az útja során maga mellé verbuválódó emberekkel. A széria korábbi részei méltán nagy sikert hoztak mind az alkotók, mind pedig a szereplők számára. Így hát nincs is más hátra, mint folytatni a jól bevált siker receptúráját, és elkészíteni a franchise mozi negyedik darabját.

A sztori röviden

Amikor Jack Sparrow (Johnny Depp) múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik. Nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

A Rob Marshall rendezésében készült Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken újra elhozza nekünk azt a felejthetetlen szórakozást, kalandot és jókedvet, amit már jól ismerünk az előző Karib-tenger kalózai történetekből, ráadásul mindezt most Disney Digitális 3D-ben és akár IMAX 3D-ben is átélhetjük.

Előzetes