A felmelegített káposzta esete

Nicole Hurly riporter, aki egy gyilkossági ügyön dolgozik, azonban ez egyeseknek nem tetszik, ezért hamarosan bújkálni lesz kénytelen. Milo Boyd fejvadász feladata lenne az, hogy kapja el a nőt. Csakhogy Nicole Hurly épp Milo Boyd exfelesége, és emiatt a küldetést különösen nehéz lesz végrehajtani. Hamarosan együtt kénytelenek az életükért futni a valódi rosszfiúk elől…

Szerintem

Az ötlet remek, a kivitelezésben szerepet játszó két színész – Jennifer Aniston és Gerard Butler – remek választás. Azonban a történet nem új, az események nem túl eredetiek. Kicsit olyan érzése van az embernek, amikor már az első negyede lement a filmnek, hogy a 80-as évek egyik krimijét nézné, csak kicsit feltupírozva a mai szájak ízének megfelelően.

Tény, hogy vannak benne jó poénok, de sajna nem elegendő. A film felénél már úgy érzi az ember, hogy a film mindent elért, amit csak lehetett és az óráját nézi a kedves néző, hogy mikor is lesz már vége.

És a vég? Lecsapott, jellegtelen és gyanús. Hogy miért gyanús? Nagyon úgy tűnik lesz folytatás… De bízzunk benne, hogy nem. De ha mégis? Akkor abban is bízzunk, hogy az jobb lesz az első résznél.

Előzetes