Megjelentek az első képek az új Disney filmből

Az amerikai Entertainment Weekly című magazin a napokban publikálta a Disney 2017 tavaszán érkező Szépség és a szörnyeteg című élőszereplős klasszikusának első képkockáit. Nagy vállalkozás és még nagyobb várakozás előzi meg a milliók nagy kedvencét, Disney egyik legszebb és legklasszikusabb meséjét.

Nyolc, eddig nem látott képpel jelent meg a napokban, a Disney 2017-es esztendő egyik nagy dobásával, az Entertainment Weekly. A szépség és a szörnyeteg című mesefilm a 90-es évek egyik meghatározó Disney klasszikusává nőtt szinte azonnal. Mindenki, aki akkor még gyerekként látta a mesét, az most vagy nagy várakozással vagy némi aggódással várja az egeres stúdió önmaga megújítását az élőszereplős filmváltozatot.

Bár már voltak korábban más stúdiók általi próbálkozások élő szereplőkkel, de azok valahogy nem működtek úgy, mint az animáció. Hol szürreálisan bizarra vagy csak szimplán üressé és az eredeti történettől teljesen eltérő változattal próbáltak meg nyerni, de eddig mind elbukott. Talán emiatt is van, hogy többekben némi félsz lapul az új alkotás nevének hallatán.

A 2017 tavaszán mozikba kerülő Szépség és a szörnyeteg című filmben a főszerepben a Harry Potter mozikból kinőtt Emma Watson kapott főszerepet, aki majd az egyszerű, de többre vágyó falusi lányt, Belle-t fogja alakítani. De nagy húzó neveket sem hagyták ki a filmből. Többek között láthatjuk majd Ian McKellen-t is, Luke Evans-t, Kevin Kline-t, Emma Thompson-t, Ewan McGregort és Stanley Tucci-t is!

Ahogy az már lenni szokott egy rövidke előzetest is kiadtak már a még készülő új produkcióhoz. Bár ez még nem sokat sejtet, de reméljük, hogy a képi világ és a zene ismét egy sikeres és kedves mesével szolgál majd.