Képregénydömping a vásznakon

Hamarosan a Marvel Univerzum ránk szakad a mozivásznakból, hiszen a készítők immár eljutottak odáig, hogy megteremtsék az elmúlt évek képregényfilmjeiből összegyúrt egyveleget, a Bosszúállókat.

Már nem kell sokat várni, és hamarosan megérkezik a Bosszúállók című képregényfilm a mozikba. A filmben a rendező és a készítők igyekeztek valamennyi Marvel képregény hősét adaptálni. Azonban ez valóbaj jó ötlet? A nagy költségvetésű filmekkel rendszerint az a baj szokott lenni, hogy ha túl sok nagy színész és önmagában egy filmet is elhúzó karakterek kapnak benne helyet, akkor a film már szinte élvezhetetlen és az események eltörpülnek a színészi “nagyságok” között.

Az, hogy a filmet készítőknek ezt a Bosszúállók című filmben hogy sikerül kivitelezni és megoldani, hamarosan kiderül. Minden esetre apait anyait beleadtak, hogy tető alá hozhassák végre az alkotást. Lesz itt minden: mitológia, múlt, jelen és jövő, kalandregény és sci-fi…

A sztoriról röviden csak annyit, hogy egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek!

Előzetes