Világ szingliei egyesüljetek… Megint

Bizony rohamos léptekkel közeledik az a nap, amikor is a mozikba kerül a világ szingli nőinek milliárdjainak várva várt filmje: a Szex és New York második mozifilmje. A népszerűségi és nézettségi csúcsokat döngicsélő rózsaszín pomádéparty megér a filmkészítőknek egy második felvonást, de vajon a nézőknek is be fog jönni?

A válasz egyszerű: Igen! A sorozat is egy nagyon egyszerű receptre épül: a nők és a pasik. A téma, amelyet sosem unnak meg. A téma, amelyet nem lehet elégszer leírni. A téma, amelyben mindig van új a nap alatt. De vajon mindenki így látja? Legalábbis a nők zöme igen. A nők azon fele aki szingliként tengeti mindennapját és csak egy újabb futókalandra vár, hogy megtalálja benne az igazit, az ő „Big”-jét.

Mindenesetre nagy várakozás és sok-sok hiszti lengi körül már a filmet – ahogy ez egy amcsi nőcis filmnél már lenni szokott. De azért a kérdés még mindig ott motoszkál a fejekben: Vajon tényleg lesz valami új is benne, vagy megint kezdik elölről az egészet?

Lássuk be, az előzetes egy komoly csavart lebbent meg előttünk, amiből lehet bonyodalom, de ez nem az a fajta nagy, eget rengető kalamajka, amit már ne láttunk volna. Aiden felbukkanása a sivatagban, nem egy új ötlet! A sorozatban is kellett egy kis szünet a nagy szerelemtől. Hát most újra megkapjuk kisadagban. De, előre nem ítélkezünk, hiszen nem lenne fair…

Mindenesetre a röpke szösszenetből, amit az előzetes ígér lesz itt megint minden: szingli nőkből anyává és családdá érett nők, a mocskos szájú, de valahogy mégis elviselhető beszólások, ruha, ruha, ruha és millió cipő, ékszer és sok-sok katyvasz, amit a mai divat trendek megkövetelnek…