A nevetés ragadós!

Napjainkban számos chat-kliens elérhető, amelyek segítségével családtagjainkkal, barátainkkal és ismerőseinkkel tudunk akár videókapcsolatot is létesíteni, valós időben. Az egyik világvezető kommunikációs platform, a skype is ezt a célt szolgálja. Mostani kísérletünk azonban azt hivatott bemutatni, hogy nem csak a hülyeség ragadós…

Mint minden hülyeségnek, ennek is el kellett valahol kezdődnie. Volt egy ember aki, unalmas hétköznapján vagy hétvégéjén (ezt persze nem lehet tudni) kitalálta, mi lenne ha lekapnánk az embereket miközben valami mulatságosat látnak a neten és ezt továbbküldenénk valaki másnak, aki pusztán csak a szituáció láttán is el kezdi a látottakat utánozni. És ezzel meg is született a legbiztosabb módja annak, hogy hogyan lehet az embereket mosolyra fakasztani pusztán csak azzal, hogy egy másik embertársukat bámulják, amint az éppen nevet.

Azt senki sem vitatja vagy kérdezi, hogy mi is volt az egész elindítója, min kell annyit nevetni, hiszen az ember jól érzi magát ezektől a kisvideóktól. Így hát nincs mit kérdezni, nincs mit beszélni tovább erről a dologról, szemeket kinyitni és tessék nevetni!