A világ legergonómikusabb billentyűzete

A billentyűzetek a gépi írás megjelenése óta nem sokat változtak. Ám most lehet némi áttörés ennek a terén is… Persze most sokan gondolják, hogy miért kellene váltani, ha a jelenlegi eszközökkel is maximálisan el lehet érni azt, amit szeretnénk megvalósítani a számítógépeinken. A TrulyErgonomic cég ezt azonban teljesen másképp gondolja.

A TrulyErgonomic cég gondolt egyet és megtervezte a jelenlegi legergonómikusabb billentyűzetek egyikét.

A tervezet merőben eltér a hagyományos formáktól és kialakítástól. Már első ránézésre is teljesen más, mint bármely más billentyűzet. A tervezők állítása alapján ezzel a billentyűzettel sokkal könnyebb a gépelés, nincs annyi tévesztés és elütés.

Mint ahogyan azt már számos multimédiás billentyűzet készítésénél a nagyobb gyártók is felismerték a funkcióbillentyűk alkalmazását, a TrulyErgonomic is számos kiegészítő billentyűt helyezett el a saját termékén, amely mind a felhasználó gyors munkavégzését hivatott ellátni.

És, hogy ez a billentyűzet egyáltalán be fog-e futni? Az majd elválik idővel. Lehet, hogy sok elődje után a süllyesztőben végzi, de lehet, hogy óriási siker lesz, és milliók háztartásában fel lehet majd lelni.