Hajtás ezerrel a mozikba: Jön a Verdák második része!

A villámokkal díszített Villám McQueen (amerikai szinkron hangja Owen Wilson) és senki mással össze nem hasonlítható autómentő, Matuka jövő nyáron újabb eszeveszett száguldással tér vissza a mozik vásznaira.

A Verdák második részében a főbb szereplők a tengerentúlra mennek, hogy megmérettessék magukat a Világkupáért, a Világ Leggyorsabb Autója címért. Azonban, ahogy az már lenni szokott az odavezető utat számos gödör, kátyú és fekvőrendőr fogja nehezíteni. Persze számíthatunk a biztos sikerre, hiszen Matuka kissé együgyű, de ugyanakkor nagyon szeretnivaló figurája új hóbortjaival is megismerkedhetünk.

Hogy mi várható a Verdák második részében?

Természetesen száguldás, hajtás ezerrel. Ahogy az az első részben is megmutatkozott. A nagyvárosi ficsúr ezúttal nem a vidékre fog keveredni, hanem saját terepén, metropoliszokban és világvárosokban mutathatja meg magát, hogy valójában mit is tud.

Mindeközben Matuka titkos kém szerepbe bújik és egy fél világot átívelő kémhadművelet fővezetőjévé lép elő.

Az új rész természetesen magával hoz jó néhány új szereplőt is, hiszen a kedvenc autóink Európa utcáin végigsöpörnek, át az Urálon, egészen Japánig szinte mindenhol meg fognak fordulni.

Így tehát a Diseny Pixar 2011. június végére ismét elhozza nekünk a biztos siker receptjét, amelyben ismét volán mögé pattanhatunk és mókásabbnál mókásabb szituációkon keresztül újabb kalandokban és végeláthatatlan utakban lesz részünk.