Éljük át újra a gyermekéveink

Bár nem újkeletű a hír, de a felnőtt színezők iránt még mindig nagy az érdeklődés. És akkor egy kis aktuális: az egyik legnépszerűbb grafikus, Johanna Basford október végén hozza el nekünk a karácsonyt legújabb felnőtt színező könyvének formájában!

Az egyszerű és bájos fiatal nő, Johanna Basford a maga megszokott és megrögzött angolságával és védjegyeivel szinte futótűzként terjedt el világszerte a színező könyveivel. Munkáira mindig is az igényesség és a teljesség a jellemző és barátai, kollégái ötlete alapján vágott bele a mára sikeres projektbe, miszerint olyan grafikai munkákat készít, amelyeket egy igényes könyvbe rendezve bárki kiszínezhet. Legyen szó az igazán népszerű és sokak által választott száraz technikák királynéjáról, a színes ceruzák használatáról, vagy éppen a markerek vagy tűfilcek alkalmazásáról, szinte bárkiből percek alatt színező művész válhat!

[AdSense-A]

A siker garantált, hiszen rossz színezés nincs, minden színező oldal egy-egy újabb alkotás és a fantáziánk kiélésének egy-egy újabb lehetősége. Csak rajtunk áll, hogy mennyire engedjük el magunkat és mennyire kívánunk a valósághoz minél közelebbi színeket alkalmazni és azt reprodukálni egy-egy oldalon vagy épp ellenkezőleg, amikor a valóságtól teljesen távol álló, fantázia világot keltünk életre ugyanazon oldalon rajzai között. Legyen szó egyikről vagy másikról, egy dolog biztos: a felnőtt színezők biztos kellemes kikapcsolódás a kreatív és ötletes fiataljai, idősei számára.

A hazai könyves boltok polcaira 2016. október 28-án kerül fel a legújabb kiadás, Karácsony Johannával címen!