Disney karácsonyi nagy dobása

A Disney stúdió mégis elkészítette és az év végén a mozikba helyezi egyik nagy durranását, a Narnia krónikái sorozat Hajnal vándor útja című moziját. Disney idén számos grandiózus filmet tett le az asztalra, de ezen franchise mozi következő része méltó betetőzése lesz a 2010-es esztendőnek.

Ez idő tájt – Edmund és Lucy Pevensie, valamint a bosszantó unokatestvérük Eustace Scrubb – egy festményben találják magukat és egy fantasztikus narniai hajó élén, amely világ széleit szeli.

Ismét együtt kell útra keljenek a Caspian herceggel és a harcias kisegérrel, akiknek titokzatos küldetésük van a Lone-szigeteken és még azon is túl. A csodával teli út során szembe kell nézzen a trió egy gonosz mágussal, baljós rabszolga-kereskedővel, haragos sárkányokkal és egy elvarázsolt merfolk-kal is. A kaland az ifjú vándoroknak nem csak a szívüket, de a bátorságukat és a rátermettségüket is próbára teszi.

Narnia krónikái

A Hajnal vándor útja során Narnia eddig soha sem látott, eddig még felderítetlen vidékeire jutnak a szereplők, ahol megtalálhatják azt, ami ismét segíthet Aslan csodás országának megmentésében.

A fantasztikus Disney-filmet, a sorozat harmadik részét a stúdió 2010. December 10-én, karácsony körülre időzítette, amely egész biztosan az év méltó zárása lesz filmes szempontból.

Előzetes