A totyogó pelyhesek második része novembertől a mozikban

A Happy Feet második része idén november 18-án várható a mozik filmvásznaira. Ahogy az már lenni szokott az új filmeknél, és leginkább az animációs filmeknél a Táncoló talpak második része is 3D-ben és IMAX 3D-ben érkezik meg. A kérdés csupán már ez: lesz-e akkora sikere a kis pelyhes szőrmókoknak, mint az első részben volt? Idén évvégén kiderül!

A második rész szereplői nagyjából ugyanazok lesznek, mint akikkel az első részben megismerkedhettünk. Természetesen lesznek új karakterek is, akiken édesen lehet majd derülni, ahogy csetlenek botlanak, toporognak.

Az eredeti szinkronhangok között számos ismert színész található: Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (Pink), Brad Pitt, Matt Damon és Sofia Vergara.

A második részben is a készítők kiragadnak egy fő momentumot (a társaitól merőben eltérő kicsi pingvin, aki testi adottságai miatt korlátozott) és azt vezetik végig az egész filmfolyamon. És ahogy az már az első részben is volt, ezúttal is hajmeresztő száguldások és sok-sok zene és tánc vár ránk.

Előzetes