Átveszi a Digi a budapesti TvNetWork-előfizetőket

A TvNetWork postai levélben arról tájékoztatja ügyfeleit, hogy július 1-től már a román tulajdonú Digi kezelésébe kerülnek át. Az árak és a kondíciók elméletileg változatlanok, de a TVNetwork Általános Szerződési Feltételeinek tegnapi változásaiból kiderül, hogy több szolgáltatás is megszűnik.

A TvNetWork története már-már viharosnak mondható a hazai hírközlési piacon. A legutóbbi fontos esemény a cég életében az volt, hogy minden ADSL 3G-előfizetőjét eladta a pécsi székhelyű Drávanetnek az DSL-szolgáltatáshoz szükséges infrastruktúrával együtt idén januárban. Történt mindez az után, hogy tavaly év végén a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. 30 százalékos tulajdonrészt szerzett a cégben. Az így tulajdonossá váló Digi az elmúlt időszakban feltételezhetően előkészítette a budapesti előfizetők átvételét, ami egy hónap múlva, július 1-én meg is történik. Az átadás teljes egészében érinti a szolgáltatást, így a budapesti internet, kábeltelevízió és telefonszolgáltatás is átvándorol a Digihez.

A levélben a cég arra kéri az előfizetőit, hogy június 30-i határidővel rendezzék esetlegesen fennálló tartozásaikat a cég felé, ezt követően pedig a Digi iránymutatásai alapján járjanak el a jövőben. A levél kitér arra is, hogy a Digi a szolgáltatást a jelenlegi formában, változatlan tartalommal és változatlan áron kínálja majd. Ehhez képest a TvNetWork weboldalán is megtalálható Általános Szerződési Feltételek módosításáról szóló hír szerint a budapesti, illetve a szegedi, kiskunhalasi és több másik fejállomás esetében a kábeltelevíziós csomagkínálat leszűkül, eltűnik például a Cinemax Pak, a HBO HD, illetve hat tematikus és a HD-csomag is. Ezen felül Budapesten a Családi csomag is megszűnik, az erre előfizetőket azonos áron a Bónusz csomagba teszi át a szolgáltató.

A cikk folytatása a HWSW oldalon olvasható!