Egy kis Bátorság kell csupán

Idén érdekes témába vágta bele magát a Disney: bátorság. Az egeres stúdió idén a bátorságot vette célul, és azt hogy ha céljainkat el szeretnénk érni, nem elég azokat csupán áhítani, igenis tennünk kell értük. Ám mindehhez szükség lesz egy kis bátorságra is! 

2012 augusztus első napjaiban fog bátran betoppan Merida a legújabb Disney hercegnő, aki talán nem tökéletesen illik a korábbi uralkodói szériába. Nem igazán megnyerő a külseje, viselkedése nem épp arisztokratikus, és a vágyai sem merülnek ki abban, hogy várja az ő igaz és egyetlen szőke hercegét fehér lovon.

A misztikus skót felföldön él Fergus király (Billy Connolly) és Elinor királynő lányukkal, Merida-val (Kelly Macdonald). A nyughatatlan királylány, aki egyben mesteri íjász, egy nap szembeszegül birodalmának egyik szent és sérthetetlen hagyományával, amivel hatalmas zavart okoz a királyságban. Hogy helyrehozza hibáját, Merinda egy öreg, bölcs asszony (Julie Walters) segítségét kéri, aki egy olyan küldetésre indítja a lányt, amely az egész vidék életét megváltoztatja…

A Disney és a Pixar legújabb közös produkciója, ahogy az már lenni szokott, 3D-ben fog érkezni a hazai mozikba is.

Előzetes