Mi vár ránk 2011-ben a mozivásznakon?

Ismét eltelt egy év, amelyet a hátunk mögött tudhatunk. 2010-ben számos olyan alkotás volt a mozikban, amelyeket szívesen elfelejtenénk, vagy éppen a szívünkbe zárnánk örökre. De azért összességében elmondható, hogy 2010 talán nem volt valami fényes év a filmek tekintetében. Egyedül talán a Disney stúdió meglepően magas számú filmarzenálja, amellyel idén a mozipiacon volt. Számos animációs film és élőszereplős filmmel rukkolt elő a stúdió. De lássuk mi vár ránk jövőre, 2011-ben!

Szerelem és más drogok

A 2011-es év sem telhet el romantikus vígjátékok nélkül, természetesen. Rögtön már az év elején a mozikba kerül Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway közös főszereplésével a Szerelem és más drogok című alkotás.

A story

Maggie (Anne Hathaway) renkívűl vonzó, szabadszellemű lány, aki nem engedi hogy bárki – vagy bármi – magához kösse. Egy napon azonban megismerkedik Jamie-vel (Jake Gyllenhaal) egy könyörtelen sráccal, akinek ellenállhatatlan sármja mind a nők terén, mind a gyógyszerügynökök öldöklő világában remek szolgálatot tesz.

Előzetes

Csak szexre kellesz

Íme egy másik romantikus vígjáték a jövőt illetően, amelyben Ashton Kutcher és Natalie Portman játsza majd a fő szerelmespárt, akik természetesen már az elejétől fogva jelen lesznek egymás kis zűrös magánéletében…

A story

Két húszas éveiben járó jóbarát úgy dönt, minden előítéletet és kétséget megcáfolva, kizárólag testi igényeik kielégítése szexuális kapcsolatot létesít – úgy, hogy közben továbbra is csak barátként tekintenek a másikra… Ez persze nem várt bonyodalmakhoz fog vezetni nem is olyan sokára…

Előzetes

A dilemma

Persze az agyatlan vígjátékok sem maradhatnak el. Íme Vince Vaughn és Kevin James közös főszereplésével a dilemma című alkotás.

Előzetes

Kellékfeleség

Ahogy az már lenni szokott Adam Sandler is kitesz magáért jövőre. A színész-rendező-producer jövőre a szokott mennyiségben, a tőle elvárt minőségben ismét letesz egy egész filmet az asztalra. Csak kérdés, hogy ez is akkora bukó lesz-e, mint már az utóbbi néhány évben készült filmje. Idén maga mellé az igen labilis Jennifer Aniston-t hívta segítségül. Hamarosan elválik, hogy ez jó ötlet volt-e a részéről.

Előzetes

Díva

A 2010-es év inkább a televíziókban szolgáltatott igen nagy arányban zenei alkotásokat (pl: Glee, X-faktor), s a mozik most ettől függetlenítették magukat. Ám ez jövőre nem maradhat el ott sem. Hamarosan érkezik egy egész sztárgárdát felvonultató grandiózus musical, a Díva. A filmben többek között szerepet kapott: Cher és Christina Aguilera is.

Előzetes

A Föld inváziója

Jövőre sem maradunk el a Föld elpusztítását igen változatos és rendkívül látványos módszerekkel elpusztító filmektől. A Föld inváziója című film pontosan ezt hivatott 2011-ben illusztrálni nekünk, hogy a pusztulás egyre közeleg.

A story

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a megmagyarázhatatlan jelenségek váratlanul szörnyű valósággá válnak – a Földet ismeretlen eredetű erők támadják meg.

Előzetes

Kung Fu Panda 2

Igen. Igen. A népszerű mese 2011 nyarán visszatér, hogy még több pénzt rugdaljon ki a nézők és rajongók zsebeiből. A story egyelőre homályos, de mire odakerül a dolog, biztosan számíthatunk jónéhány Jack Black agymenésre. A Dreamworks nagysikerű animációs filmjének második része még sokat várat magára, de a stúdió jó előre közölte: jön, jön, jön.

Előzetes

A lista természetesen nem teljes! Ezek csupán a véletlen szelekció eszközével lettek kiválogatva. A nagy durranásokról szóló beszámolók, előzetesek hamarosan, egy későbbi bejegyzésben fognak helyt kapni.